Ajánlás és vásárlási lehetőségek

Egy kedves ismerősöm megkérdezte, hogy kinek írtam a könyvemet. Csodálkozva néztem rá, mire ő elmondta, hogy meg kell találnom a célközönséget, akiknek ajánlom a regényemet. Most, hogy már megjelent a III. Béla – Magyarország felvirágoztatása című könyvem, látom a visszajelzésekből, hogy kiknek, miért tetszett. Egyrészt, akik szeretik a történelmet, főleg, kíváncsiak a magyar múltunkra. A másik kör, akiket érdekelnek az életrajzok, kinek miért és hogyan alakult az élete. A harmadik kategória azok voltak, akik szeretik a kalandos könyveket, mert III. Béla élete igencsak kalandos volt.
Bár, mindenkinek ajánlom a könyvemet, de már látom, kik azok, akiket talán jobban érdekelheti.

Ajánlom a fiataloktól az idősekig egyaránt. Olvasta már a könyvet a 17 éves unokám és 85 éves ismerősöm is, mindkettőnek élményt jelentett a regény elolvasása.

Hogyan lehet a könyvhöz hozzá jutni? Szerencsére már több lehetőség van erre.
Internetes rendelés, házhoz szállítással: https://shop.newlinekiado.hu/Ormai-Gyula-III-Bela, itt van lehetőség ebook formátumban is hozzájutni, illetve van egy kedvezményes áru, úgynevezett utazó csomag, amiben a vásárló hozzájut egy nyomtatott könyvhöz és ebook formátumban is.
Aki személyes átvétellel szeretné, annak van rá lehetősége Budapesten. Ehhez fel kell venni velem a kapcsolatot: gaszton0121@gmail.com email címen, illetve 30/721-0252 telefonszámon.