A Gaszton könyvek tervei 2022. évre

Már nyomdába küldtem a III. Béla – Magyarország felvirágoztatása című könyvemet újra nyomtatásra. Nálam már csak pár példány maradt, az internetes áruházban van még, de már ott is fogyóban. Lehet kérni személyes átvétellel, vagy szállítással az áruházban. Ugyan így megvásárolható Imre – Az elfelejtett magyar király.

Még az első félévben szeretném kiadni A Táltos-hegy titka című könyvemet, ami a mai életünkben játszódik, de visszavezet a középkori táltosok idejére is. Lesz benne érdekes fordulat, és a végére meglepetés.

Az év végére fog megjelenni az első két könyvem befejező kötete Özséb – A pilisi remete címmel. Hogy mi köti össze Özsébet III. Béla királlyal és Imre királlyal majd megtudhatja mindenki, aki elolvassa mind a három könyvet.

Aki már megvette a könyveimet annak jó olvasást! Aki még csak érdeklődik, ajánlom, vásárolja meg valamelyik lehetőségen!

Aki szeretne vásárolni nálam személyes átvétellel (kívánságra névre szólóan dedikálom), az keressen meg 30/721-0252 telefonszámon, gaszton0121@gmail.com email címen, vagy messengeren.

Személyes átvétel esetén 500 Ft kedvezményt adok!

Illetve megrendelhető szállítással: https://shop.newlinekiado.hu/konyv/tortenelmi

Mindenkinek jó olvasást kívánok!

Ormai Gyula Gaszton